Pacijenti o nama

“U mom slučaju, svakodnevni rad za računalom, sjedilački način života, višak kilograma i stresan posao uzrokovao je dosta teški slučaj lateralnog epikondilitisa, tj. teniskog lakta. Potražio sam pomoć kod Krešimira i Marine u njihovoj (poliklinici ili fizioterapijskom centru, stavi što odgovara) gdje sam dobio apsolutno profesionalnu uslugu i individualni pristup rješavanju problema. Ozljeda koja se inače liječi u nekim slučajevima i više od godinu dana, bila je sanirana kroz 3 mjeseca. Kombinacija manualne i fizikalne terapije koju su primjenili Krešimir i Marina bila je apsolutno učinkovita. Uz to, tijekom zadnjih godinu dana, posvetili su se rješavanju  mojih nezdravih životnih navika i pokrenuli me u smjeru cjelokupne promjene načina zivota, tjelesne aktivnosti i promjene prehrambenih navika. Rezultati su impresivni.”

“Fizikalna terapija i sportska masaža za svaku preporuku. Profi ekipa voljna pomoći, kako savjetom tako i predanim radom. Ugodan ambijent prostora. Na temelju vlastitog iskustva, topla preporuka za “redovne servise” sportaša kao i za saniranje ozbiljnijih ozljeda. U mom slučaju potpuni opravak, i to bez potrebe za kirurškim zahvatima, ozljede ramena (rupture tetiva i labruma). Tražite dobru fizikalnu terapiju? Don’t look any further. 👍😊”

“Najgori dio života svakoga od nas je kada imamo zdravstveni problem. Tada nam sve izgleda crno i bezizlazno. I kada u takvoj fazi života dođeš u Physio Vital i naiđeš na divne ljude kao što je TIM Physio Vitala, sve što je crno dobije boju! Ekipa koja se potpuno posvetila mom zdravstvenom problemu kao da je njihov vlastiti, ekipa koja je svojim znanjem, stručnošću, profesionalizmom i toplim pristupom prionula rješavanju mojih problema. E to je TIM!!! Zahvalna sam na svakom trenutku koji ste posveti meni i mojim problemima i bilježim se za sve buduće crne dane koje ću rado doći obojiti u Physio Vital!” 

author thumb

Jakša

author thumb

Matko

author thumb

Natalija

Pacijenti o nama!

o nama pacijenti