background

Masaža za trudnice

Prenatalna masaža pridonosi smanjenju bolova i napetosti, jačanju imuniteta, smanjenju stresa kako za mamu tako i za bebu. Svaka trudnica ima individualizirani pristup. Sigurno i uspješno pomažemo trudnicama protiv bolova u leđima, edema udova, inkontinencije i drugih neugodnosti koji se mogu javiti tijekom trudnoće. Koristimo vrhunske prirodne preparate i ulja namijenjene trudnicama, kao i trudnički jastuk pri masaži da se ugodnije osjećate na tretmanu.

Smiju li na masažu trudnice samo sa urednom trudnoćom?

Prenatalna masaža namijenjena je svim trudnicama, kako onima sa urednom trudnoćom tako i onima sa poteškoćama u trudnoći. Naši certificirani fizioterapeuti prije terapije, vježbi ili prenatalne masaže rade procjenu statusa. Pri prvom dolasku molimo da donesete nalaze.

Visoki standardi higijene i profesionalnosti, pozitivna, ugodna atmosfera naše fizikalne terapije garancija su Vašeg potpunog zadovoljstva.

Nudite li prenatalne vježbe, mastitis terapiju, terapijske vježbe za dijastazu?

Osim prenatalne masaže, trudnicama osiguravamo prenatalne vježbe ovisno o tromjesečju i statusu trudnoće, kondicije. U zadnjem tromjesečju uz vježbe uklapamo i vježbe disanja i pripremu za porod. Ukoliko je potrebno osiguravamo i limfne drenaže ukoliko se tokom trudnoće javljaju oticanja i edemi nogu ili ruku.

Svaka trudnica ima potporu sa naše strane i vodstvo i nakon poroda te za sve savjete, baby handling, preporuke pedijatrima itd.

Po porodu i sa početkom dojenja često se javlja mastitis, koji također rješavamo sa 1-2 terapijske masaže za mastitis ukoliko se javite dovoljno rano.

Svim mamama i bebama nakon poroda također nudimo postnatalne vježbe te terapijske vježbe ukoliko je ostala dijastaza abdominalnih mišića.