background

Maderoterapija

Koje su koristi maderoterapije i da li je sigurna za zdravlje?

Maderoterapija je 100% sigurna za zdravlje. Smiju je koristiti čak i trudnice, dijabetičari, osobe sa srčanim problemima i visokim tlakom, jedina kontraindikacija su izražene vene i venska tromboza. Prednosti maderoterapije: neinvazivna metoda uklanjanja celulita, bezbolna i bez modrica, 100% prirodna metoda, efikasno uklanja celulit i topi masti, podiže tonus tkiva, zateže kožu i vraća joj sjaj, u tretmanu se radi i limfna drenaža tijela koja uklanja toksine iz tijela i ubrzava metabolizam, masira i opušta mišiće.

Posebno je djelotvorna za područje bokova, koljena, definiranja nogu, smanjenje opsega struka i trbuha, jastučića ispod pazuha (i grudnjaka), ruku (nadlaktica).

Koliko je potrebno tretmana i koja je procedura?

Maderoterapija je najdjelotvornija i sa vidljivim rezultatima nakon 10 tretmana. Ponekad je potrebno i više tretmana, ovisno o količini masnog tkiva i centimetara koji se žele skinuti. Pristup je individualiziran i zajamčen sigurnošću, s obzirom da se prije i nakon terapija uzimaju opsezi nogu, struka, ruku (ovisno koji dijelovi tijela se tretiraju) kao i fotografije koje dobivate samo vi, a nakon završenih tretmana se brišu iz naše arhive.

Kao doprinos što boljim rezultatima koristimo i elektroterapiju za područje abdominalnih mišića za postizanje što bržih rezultata. Nakon završenog seta maderoterapija predlažemo održavanje svaka 2 mj. po 3-5 tretmana ili 1x tjedno. Zadovoljstvo naših klijenata sa maderoterapijom je 100%, a najvažnije je što pridonosi poboljšanju vašeg ukupnog zdravlja i vašem zadovoljstvu samim sobom.